Doe de Schattenroute in het museum

Kinderactiviteit
1 januari 2018 t/m 4 maart 2018

Nieuwsgierig naar alledaagse en buitengewone schatten? Zin om niet alleen iets te bekijken, maar ook om iets te doen? In het museum kun je de Schattenroute doen. De route brengt je langs allerlei voorwerpen van vroeger en nu in de Schatkamer.

De Schattenroute is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 – 12 jaar. De route zit vol kijk, vergelijk en teken-opdrachten. De entree van het museum en de Schattenroute zijn voor kinderen t/m 12 jaar gratis.

Daarnaast kun je de tentoonstelling ‘Terugblikken en Vooruitkijken’ bezoeken: er is onder andere een mini-escaperoom met echte spionnenvoorwerpen, er zijn dingen van een ridder te bewonderen en een tienerkamer van vroeger waar je alles aan mag raken.  Ook kun je 3-D-Memory spelen.