Herfstvakantie in het Stadsmuseum Zoetermeer

Kom voor de laatste keer speuren!
20 oktober 2018 t/m 28 oktober 2018

In de herfstvakantie kun je voor de laatste keer rondspeuren in het Stadsmuseum Zoetermeer.

Het Stadsmuseum Zoetermeer gaat verhuizen. Op 11 november sluit het museum de deuren. Het nieuwe museum, aan het Zuidwaarts 2, gaat in april 2019 open. In de herfstvakantie is je laatste kans om nog een keer in het oude museum rond te speuren. Speciaal voor kinderen hebben we daarom de ‘Zeg jij ja, of zeg jij nee?-route’ uitgezet. Overal in het museum en in de tuin stellen we je vragen. Afhankelijk van je antwoord, ja of nee, kom je steeds een stapje verder.

De ‘Zeg jij ja, of zeg jij nee?-route’ kost € 1,00. De entree voor het  museum is voor kinderen t/m 12 jaar gratis.
De tentoonstelling ‘Ja, ik wil’ gaat over trouwen. Je ziet trouwfoto’s van toen en nu en de mooiste trouwjurken. Wil je weten hoe je er zelf uitziet in een trouwjurk? Ga je gang en trek er een aan.

Ook kun je meedoen aan de landelijke actie Museumkidsweek met als thema ‘Vriendschap’: vind Tikkit in het museum, maak een selfie met hem en stuur die in. Je maakt kans op een leuke prijs voor jou en je vrienden.

Wanneer is het?
In de herfstvakantie (20 t/m 28 oktober) tijdens de openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 16.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 -17.00 uur.