Kom in de Meivakantie naar het museum

Doe de KidsQuest
20 april 2017 t/m 7 mei 2017

Het Stadsmuseum Zoetermeer heeft een leuke tentoonstelling: Terugblikken en Vooruit kijken. In de tentoonstelling kunnen kinderen t/m 12 jaar gratis de KidsQuest doen: een speurtocht in en over de tentoonstelling. Er is onder andere een mini-escaperoom met echte spionnenvoorwerpen, dingen van een echte ridder en een tienerkamer van vroeger te zien. Ook kun je 3-D-Memory spelen.

Het museum gaat in 2018 verhuizen naar het Stadshart. De tentoonstelling is vast een voorproefje. Via de KidsQuest vragen we om de mening van kinderen. Wat is leuk en moet blijven en wat niet? Ook voor ouders en begeleiders is de tentoonstelling een ware ontdekkingstocht. De entree van het museum en de KidsQuest zijn voor kinderen t/m 12 jaar gratis.