Schrijf het verhaal van je trouwdag

Schrijfworkshop door Jannie van Maldegem
30 oktober 2018 t/m 30 oktober 2018

Hoe lang is het geleden dat jij trouwde? Vertel je het verhaal van die dag nog wel eens? Zijn er mensen in je omgeving die er naar vragen? Misschien wil jij je het verhaal van je trouwdag opschrijven als herinnering voor je kleinkinderen? Met een beetje hulp kan iedereen dat. In het Stadsmuseum Zoetermeer verzorgt Jannie van Maldegem op dinsdagmiddag 30 oktober de schrijfworkshop ‘Schrijf het verhaal van je trouwdag’. We schrijven in de tentoonstelling ‘Ja, ik wil’. Een prachtige verzameling trouwfoto’s, mooie trouwjurken en zelfs de mogelijkheid om je te verkleden als bruid. Alleen al door het bekijken van de verschillende trouwjurken en hun verhalen kom je in de stemming om je eigen verhaal op te schrijven. Je schrijft tijdens de workshop naar aanleiding van korte opdrachten en leest steeds stukjes aan elkaar voor. Dat wordt gegarandeerd een prachtige middag herinneringen ophalen.

De schrijfworkshop is op 30 oktober van 13.30 tot 15.00 uur. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen per keer. Met de Museumkaart is de museumentree gratis. Zonder kaart 3 Euro. De schrijfworkshop kost 10 Euro pp (inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers). Wil je meedoen? Stuur een mail naar jannievanmaldegem@ziggo.nl of bel 06-37557355.