stadsmuseum Zoetermeer

Twee Zomerse avonden in de Hartmantuin

Met muziek en hapjes
13 juli 2018 t/m 20 juli 2018

Op 13 en 20 juli  kun je in de Hartmantuin genieten van een tijdreis door het bekende tuinmeubilair van Hartman. Neem plaats en geniet van het design en van het zonnetje. Maar niet alleen dat: het museum zorgt voor passende live muziek en betaalbare hapjes en drankjes.

Het is weer Hartmanweer!
De twee zomerse avonden worden georganiseerd tegen het decor van de tentoonstelling ‘Het is weer Hartmanweer!’ in de tuin achter het Stadsmuseum Zoetermeer. Deze zomerse tentoonstelling  geeft een mooi overzicht van de bedrijfsgeschiedenis van Hartman met tuinmeubelen vanaf de jaren ’70 tot nu. Het bedrijf heeft verschillende unieke oude sets, maar ook meubels uit de nieuwste collectie aan het Stadsmuseum uitgeleend.

Op 13 en 20 juli treden de Crimson Kings op in de Hartmantuin. Deze band maakt muziek die sterk beïnvloed is door de Amerikaanse folksongs, countrymuziek en bluegrass. Deze internationale band (UK, IRELAND en NL) maakt muziek die zich het best laat omschrijven als een muzikale roadtrip. Met invloeden van mensen als Woody Guthrie, Bob Dylon, Johnny Cash, Paul Simon tot aan de hedendaagse songwriters zoals Eels en Bonnie Prince Billy. Van ‘wegdroom’ songs vol melancholie, tot opzwepende bluegrass. Dat belooft in ieder geval een hoop nostalgie, meetikkende voetjes en swingende smiling faces!

Meld je snel aan via: info@stadsmuseumzoetermeer. Per avond zijn er 40 plaatsen beschikbaar. Toegang tot de tuin en de muzikale optredens zijn gratis. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf 18.45 uur ben je welkom. De Hartmantuin sluit om 22.00 uur.